Getuigschriften

Lees wat mijn klanten zeggen

Maureen

"Ik zocht een plek om mijn spiercorset te verstevigen. Iets met leeftijd en minder spiermassa en ziek, zwak en misselijk worden zonder getrainde spieren. Bij toeval kwam ik in contact met Laura en onze eigen Calisthenics Court. Het is heerlijk om 1x per week met haar en wat jongeren uit de wijk te trainen. Juist als vrouw op 'leeftijd' is het prettig om de uitdaging met de getrainde jongeren aan te gaan. Ze zijn zeer behulpzaam en ondersteunend. Ik ben blij met Laura en haar energie!!!"

Lode

"Trainen met Laura is ontzettend leuk en geeft snel resultaat! De training sluit goed aan bij de doelen die je zelf wil halen. Daar vraagt Laura naar en houdt ze op een fijne manier rekening mee. De oefeningen kunnen ook altijd op verschillende niveaus uitgevoerd worden. Elke training merk je dat je weer vooruit bent gegaan. Ook altijd een goede warm-up en cooling down. Een echte aanrader dus!."

Anne

"De community workout met Laura is een gezellig manier om samen met mensen uit de buurt te sporten. Laura houdt goed rekening met ieders niveau. Ik merkte daardoor dat ik snel vooruit ging. En haar manier van werken vind ik heel plezierig."